duminică, 17 iunie 2012

Tiziano

Zâmbete, atingeri și sărutări pasionale, cam așa se desfășurau majoritatea serilor lui Tiziano. Atinse ușor persoana de lângă el și îi sărută buzele. Era un expert în astfel de relații, cu femei sau bărbați, strict sexuale. Fusese alegerea lui și îi plăcea asta, așa că deși avea un iubit, nu renunță la micuțele escapade, mai mult sau mai puțin benefice sau sigure. Lua și destul de mulți bani datorită favorurilor pe care le făcea. Fiind și versatil era poate mai mult decât logic că șansele ca el să își petreacă seara, noaptea sau chiar după-amiaza în compania cuiva, erau destul de mari.

Farmecul era de partea lui. Corp atletic, bine lucrat la sală, flexibil datorită cursurilor de breakdance, atrăgător datorită frumuseții exterioare, putea cu ușurință să satisfacă fanteziile oricărei partenere sau partener. Părul brunet cu mult volum, tuns nu prea scurt și ochii negri, buzele pline și tenul nu prea închis, dar nici prea deschis, puteau face orice adolescentă să își muște buzele, cuprinsă de fantezii puerile și inocente, orice femeie să și-l dorească ca amant și orice bărbat să vrea să îl atingă, să îl sărute și să își satisfacă nevoile trupești cu el.

Cam ăsta era Tiziano, un bărbat frumos, de douăzeci și unu de ani, cu un zâmbet carismatic și dispus să își dea corpul pentru ceva bani. Făcea asta atât de natural încât putea și să dea impresia că e îndrăgostit. Putea chiar să șoptească cuvinte frumoase, cuvinte spuse de iubitul perfect, dar atât de false. Totuși, aprecia persoanele care nu aveau pretenția asta, doar amândoi vroiau numai să se simtă bine, să facă sex și apoi să-și vadă fiecare de ce are de făcut.

Ca și alții din meseria lui, cunoștințele se așteptau să renunțe la aceste plăceri ieftine, uneori chiar periculoase, în momentul în care hotăra să se dedice cuiva, să se lase captivat de farmecele unui bărbat cel puțin la fel de frumos ca și el, probabil puțin mai inteligent, și care îi arată și îi spune cât de mult ține la el. Cineva ca Richard. Să fie faptul că Richard conducea o firmă puternică și astfel era ocupat, trebuia să călătorească, ceea ce l-a determinat pe Tiziano să continue cu a-și oferi corpul altor persoane? Posibil, dar Tiziano nu putea contesta faptul că Richard îi acorda atenție și poate chiar mai mult. Uneori mai stătea câteva zile sau chiar săptămâni în apartamentul lui Richard, sau dacă vroiau puțină liniște, hotărau să viziteze vila lui Richard de la Villasimius, în Sardinia. Lui Tiziano îi plăceau plajele de acolo, se simțea chiar bine, se bronza, bea cocktailuri și se simțea chiar bine cu iubitul lui.

Richard era o persoană destul de modestă. Deși conducea o afacere și era un bărbat atrăgător, carismatic, având un șarm aparte, prefera să locuiască într-un apartament - mare ce-i drept - să viziteze baruri nu prea extravagante și să participe la diverse acțiuni caritabile. Îi plăceau micuțele escapade, dar cu iubitul sau, el fiind un tip fidel. Nu bănuia ce făcea Tiziano și Tiziano nu se stresa cu asta pentru că era obișnuit ca Rick să îi satisfacă toate capriciile și să nu pună prea multe întrebări. Avea încredere în el, iar el a ales să profite de asta. Remușcare nu simțea. Era prea obișnuit cu acest stil ca să îi mai pese de faptul că ar putea răni pe cineva, cineva care ținea la el destul de mult.

Făcu un duș rapid, luă banii și se îmbrăcă, apoi se îndreptă spre parcarea hotelului și îi spuse portarului să îi cheme un taxi. Era puțin mahmur și se simțea cam rău. Cu siguranță nu era o idee prea bună să amestece diferite băuturi alcoolice. Mai folosea și droguri, dar nu era cazul și acum, se abținuse și nu pentru că ar fi vrut neapărat să facă asta. Urcă rapid în taxi și îi zise șoferului adresa iubitului său. Aproape ațipi în taxi. Urcă grăbit scările și deschise ușa apartamentlui cu cheile pe care le avea de la Richard, se îndreptă spre bucătărie și își făcu o cafea tare, tăie o lămâie în două, o stoarse în ceașca și mușca din ea. Se strâmbă, apoi bău din cafeaua fără zahăr și se strâmbă și mai tare.
 
Iubitul lui fusese în Franța și se aștepta să îl găsească în apartament, cuminte. Doar cuminte nu părea să știe Tiziano să fie. Făcu ordine în bucătărie și se îndreptă spre baie, lasă apa să curgă în cadă și se dezbrăca de haine, verifică să nu aibă niciun fel de semne și zâmbi mulțumit. Făcu o baie lungă, apoi se îndreptă spre dormitor și se așeză comod pe pat. Era obosit, așa că probabil ar fi indicat să se odihnească puțin, să își mai revină din mahmureală și să arate cât mai fresh.
 
Desigur, adormise, dar asta nu prea era o problemă, având în vedere că Richard trebuia să ajungă mai pe seară la apartament. Se trezi cu vreo două ore înainte ca Rick să ajungă, așa că mai făcu un duș rapid și se îmbrăcă cât mai lejer, boxeri și tricou. Mânca și câteva fructe, apoi se așeză pe canapea în sufragerie, porni televizorul și schimă canalele rapid. Găsi un film care să îi placă cât de cât și hotărî să îl vizioneze, o parte din el.
 
Auzi ușa și se ridică de pe canapea, privi spre hol și îl văzu pe Richard, exclamă numele lui și fugi spre el, sarindu-i în brațe și sărutându-l apăsat. Rick râse amuzat și îl îmbrățișa, îi răspunse la săruturi și îi zâmbi părând destul de vesel. 
- Am ceva pentru tine, îi spuse cu acea voce groasă și sigură. Nu uita de răsfățatul Tiziano și îi lua diverse cadouri și cadouașe, care mai de care mai prețioase. Nu conta pentru el asta, doar vroia ce-i mai bun pentru iubitul lui. Tot ce făcea pentru el era sincer, cu afecțiune, spre deosebire de Tiziano care își mai permitea să facă mofturi, dar nu prea mult și nu prea exagerat, uneori făcând asta să pară o glumă.

De data asta, Richard îi cumpără o brățară superbă din aur alb cu diamante. Ochii lui Tiziano sclipeau evident la vederea obiectului prețios, mai ceva ca diamantele. Grosimea brățării era pe placul lui, la fel și modelul. 
- Îți place?
- Glumești? O ador! E minunat! Merci, Richard! 
Tiziano îl îmbrățișa pe Rick, ținând strâns în mână brățara, și îl săruta apăsat, zâmbind și fiind vesel.

Aleseseră să se bucure de o seară liniștită, să cineze împreună și să discute despre ce au mai făcut fiecare. Desigur, Tiziano nu îi spunea lui Rick tot ce făcuse, se rezumă la a-i spune că nu a făcut prea multe și că s-a cam plictisit, că a mai ieșit puțin cu prietenii prin niște cluburi și alte detalii, adevărate, dar omițând partea în care el se culca cu diverse persoane pentru bani. Asta îl și atrăsese cel mai mult la Richard; banii, deși Rick nu era un tip despre care se putea spune că este urât și nici nu era prea în vârstă, având douăzeci și cinci de ani, cu patru ani mai mare decât el. Afacerea îi fusese dată de către tatăl său care hotărâse să se ocupe de chestiuni mai puțin solicitante.

Atingeri tandre și sărutări pasionale, gemete de plăcere și mișcări rapide, așa și-au petrecut seara, apoi au adormit îmbrățișați, atât Tiziano cât și Richard satisfăcuți sexual și mulțumiți.

Fiind destul de leneș și de comod, probabil acesta fiind un motiv pentru care prefera o pulă bine înfiptă în fund și banii în mână, Tiziano se lasă servit, pe pat, de către Richard cu micul dejun. Au făcut duș și pentru câteva ore fiecare s-a ocupat de treburile lui, stabilind să se întâlnească la apartament, să ia pranzul împreună pe balcon și apoi poate să se plimbe sau depinde cum aveau chef.

Richard ajunsese înaintea lui Tiziano la apartament, acesta din urmă putând surprinde o conversație telefonică.
- Serios? Sigur, verific acum. Da, am primit e-mailul. În regulă, mă ocup de asta. Merci.
Închise telefonul și Tiziano se apropie de el, se ridica pe vârfuri și îi săruta buzele, Rick fiind puțin mai înalt decât el, dar nu cu foarte mult. 
- Hi! S-a întâmplat ceva? îl întreba și îi atinse părul cu degetele.
- Da, și aș vrea să discut despre asta cu tine.

Tiziano se încruntă puțin. Ce se putea întâmpla? Doar nu dădea faliment sau ceva, nu? Asta îl preocupa pe Tiziano, să nu dea Richard faliment și astfel să nu mai primească cadouri scumpe și atâta atenție din partea lui. Desigur, putea să se despartă de el, dar mai era încă ceva ce îi plăcea la el, că îl răsfața și că îl futea ca o fiară, făcându-i întreg corpul să tremure de plăcere pură.
 
- Despre ce e vorba? întrebă și se depărta puțin de Richard care se sprijini de masa pe care era laptopul, telefonul și câteva foi.
- Mă sunase un amic, părea destul de... Să nu spun îngrijorat, dar era oarecum preocupat de anumite chestiuni. Mi-a trimis un e-mail cel puțin interesant, hai să îl vezi, îi spuse lui Tiziano și se îndreptă spre laptop, îl trase puțin și privi spre iubitul lui. Tiziano se întinse puțin să vadă mai bine ecranul, apoi îl privi oarecum speriat pe Richard.
- Asta... Pot să explic asta!
 
De fapt, nu era așa sigur dacă putea să explice de ce se afla în compania altor femei și bărbați într-o ipostază destul de tandră. Să îi spună lui Rick că îl înșeală nu era ceva atât de simplu de făcut, nu știa nici ce reacție ar putea să aibă, nici el nu ar reacționa prea drăguț.
 
- Relația asta... De când suntem împreună? îl întreabă Richard trecându-și mâna prin părul șaten și fiind destul de calm.
- Rick, eu...
- Am întrebat ceva, vocea lui era serioasă și puțin mai dură.
- Nu știu... Trei luni?
- Oh, trei luni, zici? Și în trei luni crezi că e în regulă să ți-o tragi cu cine ai chef, având iubit?
- Nu e în regulă, dar...
- Dar ce? Credeai că nu aflu? De ce faci asta? vocea îi era puțin iritată, dar încerca să fie cât mai calm.
- Da, credeam că nu aflii, replică Tiziano ridicând tonul. Pentru bani, de-aia fac asta!
 
Răspunsul lui părea să îl amuze pe Richard pentru că acesta începu să radă.
- Pentru bani? Nu îți dau tot ce vrei? Apartamentul meu, cadouri? Mai vrei ceva? Sau să te lauzi și tu cu un job? întrebă ironic.
 
Tiziano își mușcă buza și nu răspunse la întrebări. Cam așa era, Richard îi dădea cam orice avea nevoie, inclusiv sex, și nu îi cerea ceva în schimb. 
- Fac asta de pe la paisprezece ani...
- Și nu te-ai gândit să mă anunț și pe mine că ești o curvă care ar accepta pula oricui? Măcar folsesti prezervativ?
- Da, folosesc, nu sunt atât de idiot.
- Indubitabil, replică ironic, apoi se apropie de Tiziano și îi atinse buzele cu degetul mare, apăsa puțin și zâmbi. Își apropie buzele de ale lui și îl săruta destul de calm, apoi apăsat și violent, mușcându-i buza inferioară destul de tare și făcându-i o micuță rană. Râse puțin și privi spre Tiziano care părea a fi destul de surprins de reacția lui.

Brunetul se simți tras de mână spre dormitor și apoi aruncat pe pat.
- Dacă cu asta te ocupi, cum de nu mi-ai mai arătat câteva secrete ale meseriei? Trebuie să te plătesc? întreba și luă din buzunarul sacoului un portmoneu, scoase câteva bancnote și le aruncă pe pat. De obicei Richard alegea să poarte costume, asta mai ales că lucra destul de mult. Acum avea un costum de o nuanța albastră, plăcută, cămașa albă și cravată. Tiziano, pe de altă parte, prefera ținutele casual, acum purtând o pereche de blugi albaștrii deschis și un tricou cu imprimeuri, negru și destul de lejer.
 
Richard se așeză deasupra lui, sprijinindu-se în mâini, și îl săruta apăsat, brutal, nelăsându-l să aibă vreun fel de reacție, să zică ceva. Prinse de tricoul lui și i-l dădu jos, apoi își aruncă sacoul prin cameră și își desfăcu cămașa.
- Ce vrei să faci?
- Nu ți se pare evident? Să te fut.
 
De obicei era o persoană calmă, așa că reacția asta a lui, mișcările destul de rapizi și violente,  îl cam speriau pe Tiziano și îl făceau să fie puțin confuz. Nu înțelegea de ce reacționează chiar așa și habar n-avea cum ar putea el reacționa. Încerca să îl depărteze pe Rick, dar acesta reuși să îi desfacă pantalonii și să îl dezbrace. Forța celor doi nu prea putea fi comparată. 
 
- Sunt sigur că putem rezolva chestia asta. Hai să discutăm, încercă să îi spună lui Richard, privind spre pantalonii iubitului sau și spre mâinile lui care desfăceau rapid cureaua.

Relații mai avusese, chiar și mai lungi, dar iubiții lui preferau să se despartă de el aflând că sunt înșelați. Era mult mai simplu să facă și Richard asta, se putea lipsi de toate acele cadouri, plimbări, restaurante scumpe și minunata plajă de la Villasimius care îi plăcea atât de mult. Putea să se lipsească și de sexul incredibil cu Richard, sex care nu părea să fie atât de incredibil și acum, poate doar într-un mod cât mai negativ.
 
- Care sunt tarifele? Ai așa ceva? Cât iei că să sugi pula, de exemplu? întreba Richard și își apropie penisul de gura lui, îi prinse părul și îl trase spre el, parcă spunându-i din priviri că ar fi mai bine pentru el să coopereze. Tiziano atinse organul cu mâinile și scoase un sunet aproape disperat, ceea ce îl făcut pe Rick să îl tragă de păr și să își apropie mai mult penisul de gura lui, atingându-i buzele. Fără să prea vrea, Tiziano deschise gura și simți lacrimile formându-se în momentul în care Richard se împinse puțin. Nu s-ar fi așteptat la o astfel de reacție din partea lui Richard și era uimit, dar și speriat.
 
Îi atinse testiculele cu mâna și masă puțin, mișcându-și capul și gemând înfundat. Richard se mișcă și el, ceea ce nu îi făcea activitatea lui Tiziano mai simplă, ba dimpotrivă, îl făcea să plângă și să caute disperat o soluție să scape de asta.

Poate pentru că nu avea chef, poate pentru că i se făcuse milă de Tiziano, așa cum spera el, Rick nu îl lasă prea mult să sugă, sau să mimeze asta, și se depărtă de el. 
- Tu și nimeni altcineva nu aveți niciun fel de drept să vă jucați așa! Persoanele ca tine ar trebui reeducate. Cred că ai noroc, mă ocup eu de reeducarea ta, îi spuse și îi depărtă picioarele, apoi îl penetră fiind semi-erect, făcându-l pe Tiziano să geamă tare, aproape să țipe.
- D... Doare! reuși să spună, dar Rick parcă nici nu auzise asta și începu să se miște rapid în interiorul lui.
 
Mișcările lui erau brutale și dureroase, făcându-l pe Tiziano să geamă de durere, fără să poate simți niciun fel de plăcere. Mai avusese parte de partide de sex mai puțin plăcute sau complet nesatisfăcătoare, dar asta nu se putea compara, sentimentele erau mult prea intense, senzația de sufocare și durerea păreau să fie doar prea mult pentru el. Lacrimile îi curgeau pe obraji și încerca să îl depărteze pe Richard de el, îl zgâria cu unghiile și încerca să îl împingă, dar fără să reușească să facă asta. 

Richard nu era genul de persoană care să aibă o relație cu oricine, doar ca un moft, avea relații de iubire, sexuale, doar cu persoanele care îl atrăgeau din punct de vedere fizic și intelectual, cu persoanele pe care putea să le vadă lângă el și peste câțiva ani, el fiind capabil să le ofere multă atenție. Pe Tiziano îl văzuse în primul lui an de facultate, tocmai se mutase la Milano și începuse facultatea. Îl văzuse la o cafenea și îl plăcuse. Aflase câte ceva despre el, dar nu prea multe și reuși să discute cu el fără să dea de bănuit că l-ar simpatiza sau că l-ar mai fi văzut. Tiziano știa să facă diferența dintre tipii care vor doar sex de la el, cei care vor doar să discute, sau cei care vor mai mult, așa că nu i s-a oferit de la prima întâlnire lui Richard. S-au întâlnit câteva săptămâni, apoi au decis că se plac și ar putea să aibă o relație. Tiziano, fiind impresionat mai ales de banii lui Rick, a acceptat fără să ezite propunerea lui, hotărând să își continue și activitățile destul de obișnuite pentru el.
 
Nu provenea dintr-o familie prea înstărită, dar întotdeauna i-au plăcut banii, așa că de la vârsta de paisprece ani, a hotărât că ar putea foarte simplu să facă bani, oferind favoruri diverișilor bărbați pe care îi întâlnea. Era gay, așa că îi convenea varianta, dar hotărâse că vrea și mai mulți bani, așa că a început să se culce și cu femei, unele căsătorite, altele vrând doar o aventură. Richard părea naiv, dulce, o persoană pe care ar putea-o păcăli cu ușurință, și dacă afla că îl înșeală, ar fi putut să se despartă de el. Dacă ar fi bănuit care ar putea fi reacția lui, cu siguranță nu ar fi riscat cu asta.
 
Nu găsea nicio soluție să îl facă pe Rick să înceteze, să nu se mai miște așa. Plângea, dar asta nu părea să îl impresioneze, nici rugămințile lui și nici încercările de a-l depărta de el. Deși erau doar trei luni, Richard se simțea rănit de ceea ce făcuse Tiziano, și mai era și orgoliul lui, imaginea lui. Unii dintre amicii lui au reușit să ajungă în același pat cu Tiziano, la fel ca cel care îl sunase.
 
Își înfipse unghiile în brațele iubitului sau și trase, zgâriindu-l. Richard gemu destul de tare și ejaculă în interiorul lui Tiziano, dar asta nu îl făcu să se oprească, continuă mișcările rapide și violente, provocându-i răni și mai multe lacrimi brunetului. Țipetele nu îl prea ajutau pe Tiziano, vecinii nefiind acasă sau pur și simplu vocea lui nestrabatand incaparea până la apartamentele vecinilor. De fapt, vocea lui nici nu mai era așa de puternică, țipetele îi erau distorsionate de gemete și de scâncete, iar lacrimile udau destul de tare așternuturile.

Reacțiile lui, disperarea lui Tiziano, nu îl impresionau deloc pe Richard care îi privea chipul aproape impasibil, parcă neobservând lacrimile și încercările lui de a-l face să se oprească.
 
Ejaculă pentru a două oară în interiorul lui Tiziano și se depărtă brusc de el, îndreptându-se spre baie. Se auzi apa curgând în cadă și câteva înjurături, dar pe care Tiziano nu le percepea, îmbrățișându-și corpul și plângând. Richard se apropie de el și îl luă în brațe, brunetul încercând să se ferească, dar fără să poată să facă asta. Simți apa călduță pe piele și brațele lui Rick în jurul lui și încercă să se calmeze. Mai plânse așa, apoi se calmă. Rick se depărtă de el și îl lasă suspinând, luă un halat pe el și schimbă așternuturile pătate cu sânge. Se reîntoarse în baie și îl spăla pe Tiziano cu atenție și fără să îi spună ceva. Cu grijă îi șterse apoi corpul și părul și îl așeza pe pat, brunetul fiind prea obosit ca să poată protesta.
 
După-amiaza îl găsi pe Tiziano în dormitor, comod așezat pe pernă. Deschise ochii somnoros și se mișcă puțin, strambandu-se și scâncind din cauza durerii. Camera era aerisita și mirosea plăcut. Mirosea și a mâncare, ar fi zis că e omletă și parcă mirosea și a salată. Îi plăceau mult omletele și salatele de toate felurile. Îi mai era și foame. Totuși, hotărî să nu încerce să se deplaseze sau să îl strige pe Richard. Îl speriase cu acea reacție a lui și nu prea vroia să discute cu el. Stătu cam treizeci de minute, fiindu-i foame, dar și frică. Își mușca buzele agitat și tresări auzindu-i pașii lui Richard. Șatenul îl privi și se apropie de el.

- Cum te simți? Cred că ar fi indicat să te odihnești, să te relaxezi vreo două zile. Ți-e foame? îl întrebă și întinse mâna spre el, dar Tiziano se feri. Rick zâmbi și se ridică de pe pat, se îndreptă spre bucătărie și reveni ținând o tavă pe care o puse pe pat. Mai aduse și un pahar și suc natural.
 
- Mănâncă, îl îndemnă pe brunet, dar acesta nu părea să cedeze așa ușor. Observându-i teama, reacție la care se aștepta, Richard încercă să îi dea el să mănânce, dar nu părea ca asta să fie așa de simplu. Totuși, cu deosebită răbdare, reuși să îl facă pe Tiziano să mănânce, acesta din urmă preferând să facă asta singur, fără niciun fel de ajutor din partea lui.

Brunetul nu îi adresă niciun cuvânt lui Richard și termină de mâncat rapid. Încercă să se depărteze de șaten, dar acesta îl prinse de mână și se apropie de el.
- E în regulă, îi spuse și îi mângâie părul, Tiziano abținându-se să nu țipe și privindu-l cu frică. Nu te rănesc, doar te mângâi, îi mai spuse și îl îmbrățișă. Știind că Richard are mai multă forță decât el și fiind mult prea speriat, brunetul nu protestă și se lasă îmbrățișat, puțin cam reticent, dar nu făcu nimic să încerce să îl depărteze, teamă fiindu-i și de o reacție nu prea plăcută. 
 
- M-am gândit la chestia asta și am luat o decizie. Cred că vei fi foarte fericit. Vom petrece mai mult timp împreună, vom merge la restaurante, plimbări, în cluburi, unde vrei tu. Va fi frumos. Uite, și brățara, caută în buzunar și luă brățara pe care i-o cumpărase lui Tiziano. Am făcut câteva modificări la ea.
 
Îi puse brățara pe mână și brunetul privi curios la micutia încuietoare pe care o avea acum. 
- N... Nu vrei să te desparți... De mine...? își făcu curaj să întrebe.
- De ce aș vrea asta, dragule? Nu, nu vreau asta. Nu-ți face griji, te voi lua cu mine și la întâlnirile de afaceri, vom fi împreună mult mai mult! Și dacă nu pot să fac asta, nu-i nimic, brățara are un cip, să știu tot timpul pe unde ești, așa că e în regulă, e perfect.
La auzirea ideilor lui Richard, lacrimile au început să îi curgă pe obraji lui Tiziano.
 
- Oh, nu plânge. Vreau să zâmbești, vreau să fii fericit, hai, zâmbește pentru mine.
Printre lacrimi, Tiziano schiță un zâmbet și Rick îl îmbrățișa fericit. Chicoti și îl săruta apăsat. Brunetul prinse de cămașa lui și strânse puternic, plângând în timp ce Richard îi mângâia părul și zâmbea mulțumit de faptul că poate petrece mai mult timp cu Tiziano.
_____________________
A/N.: one shot. Well, nu sunt chiar multumita de shotul asta. Este si putin ciudat ca e asa de lung, mai ales ca nu mai scrisesem de vreo sapte luni. Nu prea sunt sigura nici ca am transmis cam tot ce vroiam pe acolo. >.< Anyway~, here's this... one shot. xD ^^

2 comentarii:

 1. Uhh, this was a very good read! I liked it a lot. <3 I like your words, you surprise me because it's like a heart skipping beats. Once is a flat line and the words are flowing normally, but then you surprise the reader and the line of reading goes higher. Keep it up!
  Btw, did you read any Akira Takamine manga? because the only ones I found where in chinese... (since the picture made me look) ^^
  Lots of hugs and kisses! :*:*:* >:D<

  RăspundețiȘtergere
 2. Thank you, Xaara! >:D< :*:*:*

  I am glad that you liked it and that the shot is not too flat. ^^ I was a little pensive about it. xD I am glad that it's okay the shot. ^^

  No, I haven't read any of Akira Takamine mangas. I just liked the image and seemed okay for the shot so I posted it. xD And it seems that there aren't any mangas to read by this mangaka. >.<

  Thanks! >:D< :*:*:*

  RăspundețiȘtergere